Online rådgivning

Hvor hurtigt får jeg hjælp?
Lige så snart du kontakter os.

Hvad kan jeg få hjælp til?
Vi tilbyder online rådgivning om hvordan man korrekt udfører håndværk. Dette er en service rettet mod selvbyggere og andre der gerne selv vil udføre håndværk, men som har brug for lidt rådgivning, gode råd undervejs. Vi tilbyder rådgivning om alle typer håndværk.

Få jeg professionel og upartisk hjælp?
Ja. Vi tager os betalt for at give dig professionel rådgivning og anvise dig forskellige løsninger, muligheder. Vi er upartiske og guider dig ikke imod produkter eller løsninger som vi har økonomisk interesse i. Vores eneste interesse er at hjælpe dig bedst muligt.

Hvad koster det?
Når du har fortalt os hvad du ønsker hjælp til, får du et uforpligtende tilbud på levering af svaret, vejledningen – og først hvis du acceptere dette, gennemføres betaling. Acceptere du ikke det uforpligtende tilbud, er det ganske gratis. Vores standardgebyr dækker langt de fleste henvendelser – op til 20 minutters svartid og er inklusiv fremsendelse af fotos, videos, vejledning, eller andet materiale, som kan hjælpe dig videre med løsningen.

Hvordan kan jeg betale?
Via bankoverførelse, kreditkort, mobilepay.

Hvordan foregår en samtale med jer?
Du kontakter os og fortæller hvad du ønsker hjælp til. Du har mulighed for at vise os problematikken via fotos eller videoforbindelse hvis dette gør problematikken nemmere at forklare. Du får et uforpligtende tilbud på løsning, svaret. Accepter du tilbuddet, får du svar.

Hvordan kan jeg kontakte jer?
Brug den videoapplikation som er din foretrukne. Brug din favorit, vi er på dem allesammen: WhatsApp, Google Duo, Google  Hangouts, Tango, messenger, Skype, Viber, OOVOO.

mobiltelefonVores ekspertise tæller alle former for håndværk. Du kan få svar på alle spørgsmål du måtte have om hvordan noget udføres håndværksmæssigt korrekt. Går du i stå i et gør-det-selv projekt kan du få at vide hvad løsningen kunne være. Vi kan også fortælle dig hvad du gerne selv må udføre og hvad der kræver autorisation.

Det smarte ved at kommunikere med os er at du nemt kan fremvise din udfordring via video så vi kan guide dig. Vi kan nemt fortælle dig hvad vi har brug for at se for at kunne guide dig videre. Så du behøver ikke kende alle mulige fagudtryk – blot vis os hvad problematikken er og vi guider dig til den rigtig løsning, fortæller dig om de forskellige muligheder.

Vi har ingeniører og tekniske folk som kan levere dig løsning, som vi koste dig en brøkdel af udgiften hvis du skulle have en ekspert på besøg. Vi laver oftest disse tegninger, udregninger, mens vi samtaler med dig og sender dem til dig via din mobiltelefon eller computer.

mobiltelefon2

Få svar og vejledning online

Bare spørg. Hvis vi ikke selv kan svare kan vi helt sikkert pege dig i den retning hvor du finder svaret, løsningen.