Hjælp fra 138 kr pr time | Servicehelper

HAVE SERVICE
Du kan få udført alle former for havearbejde. Havearbejde udføres alle steder – i private haver, sommerhus, kolonihave mv. Service udføres indendørs som udendørs. Vores Helpers er servicemindede mennesker med praktisk sans og flair for havearbejde. 

HANDY SERVICE
Har du brug for hjælp til forefaldende arbejde, medhjælper som kan gå til hånde under den store rengøring, eller når der er brug for en ekstra hånd til at få ryddet garagen, så book en medhjælper, til en fast lav timepris. Opgaverne kan være: Rydde op og fjerne affald. Hjælp ved flytning. Små håndværksmæssige opgaver.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er inklusiv når jeg bestiller på timebasis?
Vores medarbejdere møder op på aftalt tidspunkt og tidsrum og her udfører de alle opgaver, som kan nås på den aftalte tid. Inklusiv er timeløn og kørsel. Eksklusiv er brug af egne materialer, samt eventuel parkeringsafgift.

Hvad hvis der skal bruges materialer til opgaven?
Du kan på forhånd orientere os om hvad der skal udføres og hvad du selv har af materialer således at vi ved hvad der skal medbringes.

Hvilket udstyr medbringes?
Som udgangspunkt blot det fundamentale. Du kan fx forvente at en medhjælper medbringer rigtig arbejdsbeklædning og basale redskaber som sav, skruetrækker, hammer, etc. Mens du ikke kan forvente at en medhjælper medbringer mere end dette. Ej heller nogle form for materialer, medmindre dette er aftalt på forhånd.

Hvad hvis opgaven kræver specialudstyr?
Hvis vi på forhånd er orienteret om at udførelse af opgaven kræver nogle redskaber, noget værktøj, udstyr, så medtager vi dette. Naturligvis kan det være svært at gennemskue hvad der egentlig kræver specialudstyr og hvad specialudstyr egentlig er! Og således svært at vide hvad man skal informere om. Det er dog præmissen her ved bestilling på timebasis.

Kan jeg få et tilbud af jer?
Ved større opgaver, brug prisberegneren til at få en indikation af prisen. Send os herefter beskrivelse og billeder af projektet, så laver vi et tilbud, eller kommer forbi og besigtiger projektet sammen med dig.

Kan jeg få tilbud på en mindre opgave?
Ja. Men ved mindre opgaver (under 10,000 kr.) opkræves servicegebyr herfor. Typisk svarende til timeprisen for det pågældende fagområde.

Har I tilfredshedsgaranti?
Ja. Vi har tilfredshedsgaranti. Er arbejdet ikke udført tilfredsstillende, kontakt os med det samme, så kommer vi og gør det om. Uden beregning.

Hvad sker der efter et køb?
Straks efter købet modtager du en ordrebekræftelse. I god tid før det valgte tidspunkt, ringer vi dig op og aftaler præcist hvornår vi kommer.

Kan jeg ændre opgaven undervejs?

Vi sørger for, via nøje udregnede og detaljerede tilbud, at du er helt på det rene med, hvad du har bestilt og hvad hvert enkelt element koster. Ønsker du mere arbejde udført undervejs, er du derfor ikke i tvivl om hvad det koster, da du kender hvert elements stk. pris.

Hvad hvis jeg har booket flere timer end der er brug for?
Vores medarbejdere og leverandører planlægger deres arbejdsdage efter de bestillinger de får. Hvis de således er booket for eksempelvis 4 timer og opgaven kun tager 2 timer, vil de stå uden arbejde i dette tidsrum hvis de ikke fik betaling herfor. Så derfor afregnes som udgangspunkt efter de timer som er bestilt. Hvis du har fejlbedømt opgaven med mere end 4 timer afregnes dog kun op til disse 4 timer. Har du fx bestilt 8 timer og opgaven kun tager 2 timer, afregnes i alt kun 6 timer.

Hvad hvis jeg har booket mindre timer, end der er brug for?
Vores medarbejdere og leverandører planlægger deres arbejdsdage efter de bestillinger de får. Hvis opgaven tager længere tid end der er booket kan du som udgangspunkt ikke regne med at kunne forlænge tiden. Du kan bestille ekstra timer til et andet tidspunkt.

Hvorfor skal jeg betale forud?
Forudbetalingen er med til at vi kan tilbyde lave priser og gode tilbud. Det er en garanti for dem, som skal udføre at opgaven allerede er forudbestilt og betalt. Forudbetaling og hermed sikring mod tab, er en forudsætning for at vi kan tilbyde markedets skarpeste priser.

Er min betaling sikret?
Ja. Din betaling deponeres hos os og frigives først til leverandøren når du har godkendt arbejdet.

Service i hele Danmark

Vi tilbyder service i hele Danmark

Vi mener det skal være nemt og gennemskueligt, at bestille service og håndværk. Vi har udviklet et online system der, på baggrund af dine input, udregner prisen og giver dig et tilbud du kan stole på. Hvad du end skal bruge af service, så er løsningen kun et par klik væk. Vi tilbyder medhjælper service i hele Danmark.

Brug for hjælp?
Kontakt os