Få et uforpligtende tilbud

FÅ ET TILBUD
Husk..

  1. Fortæl hvor i landet du befinder dig
  2. Fortæl hvornår opgaven ønskes udført.
  3. Fortæl præcist hvad du gerne vil have tilbud på.
  4. Medsend gerne et foto, så vi kan forstå opgaven.
  5. For de enkelte områder har vi lavet oversigt i fanebladene ovenfor, over hvilke oplysninger vi har brug for til et tilbud. Hvis du ikke vedsender disse oplysninger kan vi ikke give dig et tilbud, og du kan ikke forvente et svar. I tvivl om noget så bare spørg, vi hjælper gerne.

Belægningstype – Hvilken form for belægning ønsker du? Brosten, granitskærver, andet? Type, størrelse og farve.

Underlag – På hvilket underlag skal belægningen etableres? På eksisterende underlag eller området skal udgraves og en bund opbygges. Er det nybyggeri eller fliser i forvejen er der formentlig anlagt bund, som kan bruges. Er der ingen bund, skal området udgraves og en bund opbygges.

Ønskes eventuelt opgravet jord bortskaffet?Lagtykkelse hvis der er tale om perlesten, granitskærver mv. Den ideelle tykkelse er en smagssag. Det kan nævnes at et for tykt lag vil lave kørespor i indkørslen og føles lidt ustabilt at gå på. Mens et for tyndt lag vil kunne give bare pletter og afskærme mindre for sollys så ukrudt får bedre vækstbetingelser. Anbefaling er 4-5 cm.

Areal m2 – Fortæl os det nøjagtige antal m2 du ønsker belægning på. Man skelner mellem terrasse, gangsti (lav trykbelastning) og indkørsel, parkeringsplads (høj trykbelastning).

Hvor skal opgaven udføres?Hvor i landet skal opgaven udføres.

Opsætning af lampe – Du kan få et online uforpligtende tilbud på de fleste mindre opgaver. Vi skal blot kunne gennemskue hvad vi skal give tilbud på. Ved opsætning af lampe vil vi gerne vide om lampen skal tilsluttes eksisterende lampeudtag, eller der skal findes strøm et andet sted. Send et foto af hvor lampen skal opsættes, samt et foto af hvorfra der skal hentes strøm – fx et lampeudtag på væg eller loft, eller en stikkontakt i nærheden. Hvis du ikke ved hvorfra der skal hentes strøm til lampen, så skriv det. 

Udskiftning af eltavle – Det er forholdsvis nemt at give dig et online uforpligtende tilbud på ny eltavle. Vi vil gerne have en kort opridsning af hvad der findes i dit hjem som bruger strøm –  vaskemaskine, opvaskemaskine, elkomfur, brødrister, gulvvarme, etc. Samt et foto af din nuværende eltavle.  

Opsætning af ny stikkontakt – Monteringen af ny stikkontakt er nemt. Udfordringen er at forbinde kontakten til strømmen. Hvis du ikke har nogen ide om hvorfra der kan trækkes strøm så bare tag en masse fotos af området hvor stikkontakt ønskes. Vi kan nemt gennemskue hvad der kan lade sig gøre hvis du sender os sådanne fotos.

Hårde hvidevarer – komfur, køleskab, fryser, vaskemaskine, opvaskemaskine, mikrobølgeovn. Disse skal skilles ad før man kan fastslå problematikken. Vi kommer gerne og kigger herpå, men oftest er vores anbefaling at du kontakter fabrikanten. De har tilknyttede reparatører som i deres servicevogn har de mest almindelige reservedele.

Delvis udskiftning af el-installation – Vi kan sagtens give dig et online uforpligtende tilbud på udskiftning af el-installation i fx. entre, stue, badeværelse, værelse – Send os fotos af området og kort beskrivelse af dine ønsker til stikkontakter, lampeudtag, etc.

HPFI installation – Når opgaven bliver større eller mere kompleks er det vores erfaring at et online prisoverslag bedst gives hvis vi taler sammen via videoforbindelse. Her viser du os rundt og forklarer om dine ønsker og herudfra får du et uforpligtende prisoverslag. 

Specifikke opgaver – Beskriv opgaven så godt du kan. Medsend meget gerne fotos så vi hurtigt kan få et overblik over hvad der ønskes tilbud på.

Forefaldende arbejde– Her har du mulighed for at booke en medhjælper på dag- eller timebasis.

Store opgaver– Ved store eller kompleks opgaver kommer vi gerne på besøg og besigtiger opgaven sammen med dig. Det er en hjælp hvis du forinden har beskrevet hvad opgaven i store træk går ud på.

Bortskaffelse af jord

Hvis du gerne vil have et tilbud på bortskaffelse af jord kan du selv udregne pris via vores prisberegner. Du kan også se vores priser på bortskaffelse af jord i prislisten. Har du fået et billigere tilbud vil vi gøre vores bedste for at matche det. Prismatch.

Hvis du kontakter os om et tilbud på bortskaffelse af jord kan vi først hjælpe dig hvis du fortæller os præcis hvad opgaven drejer sig om. Ønsker du bortskaffelse via container, bigbags eller grabning? Forefindes  jordprøver, hvordan er adgangsforhold og hvornår ønskes opgaven udført?

Du finder vejledninger og svar på det meste i vores omfattende FAQ. Er du stadig i tvivl efter at have kigget dig lidt omkring, så spørg! Vi hjælper gerne.

I følge affaldsbekendtgørelsen skal man sortere sit affald, hvis der er over 1 ton, da det forhøjer genanvendelsen. Affaldsfraktioner er kendetegnet ved at have kendetegn, som gør det fordelagtigt at behandle dem særskilt. Se vores Sorteringsguide for hvordan man opdeler affald i forskellige typer (fraktioner).

Når du vil have et tilbud på afhentning af affald skal du fortælle os hvilke affaldsfraktioner du ønsker afhentet + hvor meget affald der skal bortskaffes. Du skal også fortælle hvor i landet du befinder dig. Endelig er det vigtigt at du oplyser hvor affaldet befinder sig i forhold til vejen – Vi kan nå 9 meter med vores grab.

Prismatch

Vi konkurrere hellere på at vores kunder bliver tilfredse, end på markedets laveste priser. Vi ønsker ikke at faldbyde ydelser til så lave priser, at der må slækkes så meget på kvalitet og serviceniveau, at du ikke kan være tjent med resultatet. Men har du fået et tilbud som er lavere, så endelig kontakt os. Vi vil gøre vores bedste for at matche det. Send dit tilbud til os og vi spidser blyanten en ekstra gang.

Når du sammenligner pris, så husk at der kan være forskel selv om to leverancer umiddelbart ser ens ud. Du får som regel hvad du betaler for. Kvalitet i arbejdet, eller mangel på samme, kan være uigennemsigtigt og derfor vil vi meget gerne fortælle dig hvad du får når du bestiller hos os.

Hvis vores tilbud er dyrere end konkurrentens vil vi gerne fortælle dig hvorfor og eventuelt tilbyde dig tilsvarende ydelse til samme pris og vilkår – det vigtige er gennemskueligheden. At du er helt på det rene med hvad du egenlig betaler for.

  • Prismatch forsøges ikke ved åbningstilbud eller tilbud i begrænset antal.
  • Prismatch forsøges ikke ved tilbud, som kræver en form for medlemskab, ved auktioner eller hvis tilbuddet omfatter anden form for binding.
  • Det konkurrerende tilbud skal være omfattet af danske regler for garanti, forbrugerbeskyttelse, told og moms.

Prismatch ved fjernelse af jord

Trafikale udfordringer, trafikprop, kødannelse – Hvis du selv vil påtage dig ansvaret for hvor lang tid det tager at transporter jorden, kan du spare penge i forhold til at benytte vores prisberegner. Benyt i stedet vores prisliste og bestil ved at skrive til os og fortælle hvad du ønsker at bestille fra prislisten.  

Mulighed for vogntog, anhænger – En væsentlig del af udgiften til bortskaffelse af jord udgøres af transporttiden. Denne kan gøres mindre, hvis der kan medtages mere. Altså benytte lastbil med anhænger/trailer. Dette kræver dog en del plads. Hvis du i dit projekt vurdere at der er plads til lastbil med anhænger/trailer, kan det gøre pris billigere. Kontakt os.

Grabning, container, bigbag – I vores generelle prisberegner for bortskaffelse af jord udregnes pris ud fra at jorden grabbes op på lad af en lastvogn og bortkøres. Undertiden er det billigere at bruge bigbag eller container

sale-01