FAQ – Om Prisberegner

Vi har skabt et unikt online system, hvor kunder nemt og prisbilligt kan indgå aftaler om udførelse af service og håndværk. Da vi forsyner vores underleverandører med betalende kunder, sparer de tid og omkostninger til markedsføring, tilbudsgivning, kundeservice, projektledelse, fejlhåndtering, fakturering, bogføring og administration, da det alt sammen varetages centralt af os.

Via forudbetaling sikrer vi os mod tab, hvilket er med til at holde vores priser nede, således at både kunder og underleverandører nyder godt af de fordele der er, når man arbejder sammen med os. Vi kan sikre markedets bedste tilbud og lavere pris gennem central administration, forudbetaling og stordriftsfordele.

Sådan foregår det
Gennem vores hjemmesider henvender potentielle kunder sig hver dag om opgaver, som de skal have udført. Kunderne udfylder selv beskrivelse af hvad de ønsker udført. Vores serviceafdeling står parat til at hjælpe kunden og ved større opgaver tager vi ud til kunden og hjælper med at bestille hvad de ønsker udført.

Når kunden har forudbetalt opgaven, lægges pengene i depot hos os. Dem som udføre opgaven bliver først betalt når arbejdet er færdiggjort og godkendt af kunden. Skulle der opstå problemer, kan vi træde til som mægler og vurdere arbejdet undervejs. I yderste konsekvens har vi den mulighed, at udskifte hele holdet med et andet.

Vi har tilfredshedsgaranti. Er arbejdet ikke udført tilfredsstillende, så kommer vi og gør det om. Undervejs i opgavens udførelse er vi til rådighed via vores servicecenter. Og skulle noget have brug for ekstra opmærksomhed så kommer vi gerne personligt på besøg. Vi er med dig hele vejen.

Når du lægger en ordre
Indenfor to arbejdsdage modtager du en mail med navn og telefonnummer på den person der tager sig af din opgave, samt en email hvor I aftaler hvornår og hvordan arbejdet skal udføres.

Få et tilbud
Ved større opgaver der ikke umiddelbart kan bookes online, eller med flere elementer, laver vi gerne et udspecificeret og uforpligtende tilbud. Hvis tilbuddet virker interessant kommer vi gerne og besigtiger opgaven, hvorefter de sidste detaljer rettes til. Vi kommer også gerne først og hjælper med at vurdere omfanget.

Håndværkere

Brolægger – Elektrikker – Glarmester – Gulvlægger – Kloakmestre – Maler – Murer – SmedStenhugger –  Tagdækker – Tømrer – VVS

Praktisk hjælp

Rengøring – Erhvervsrengøring Privat rengøringHovedrengøring – Trappevask – Vinduespudsning –  Havearbejde – UkrudtsbekæmpelseBeskæring af træer og buske Anlægsarbejde – Pool service – Medhjælper – Viceværtarbejde – Ejendomsservice – Handyman 

Rådgivning

Arkitekt – Ingeniør – Byggetilsyn

Klimaløsninger

Solceller – Solvarme – Aircondition – Fugtproblemer – Lystunnel – Isolatører

Serviceaftaler

Styr på ferieboligen – Rengøring – Ejendomsservice – Pool service

knap-prisb-05

Find en prisberegner til din opgave

FAQ