Online hjælp via mobil

Eksempel: Du vil gerne se noget ved selvsyn
Du har et feriehus og dine gæster har klaget over mangelfuld rengøring, men din normale rengørings service fortæller at der er gjort rent. Vi kommer ud til din bolig. Det hele gennemgås, så du ved selvsyn kan danne dig overblik over situationen. Hvis du vil have noget udført, så gør vi det – rengøring, oprydning, etc. Vi er din forlængede arm og du fortæller blot hvad du gerne vil have udført og så gør vi det.

Eksempel: Du vil gerne orientere dig om noget
Du har et feriehus og har i fjernsynet hørt at der har været kraftigt uvejr i området, fx meget regnvand eller kraftige vindstød og du vil gerne lige tjekke op på hvordan din feriebolig har det. Vi kommer ud til din bolig og du kan følge med via direkte video streaming fra stedet. Hvis du vil have noget udført, så gør vi da det – sikring af din bolig, tømme huset for vand, etc. Vi er din forlængede arm og du fortæller blot hvad du gerne vil have udført og så gør vi det.

Eksempel: Du vil gerne have et tilbud
Du vil gerne have et tilbud på noget håndværk. Du viser hvad du gerne vil have tilbud på via din mobiltelefon. Her kan vi også rådgive dig om forskellige muligheder, løsninger, og du modtager et tilbud på opgaven med det samme.

Eksempel: Du vil gerne have vejledning
Du vil gerne selv udføre noget men er i tvivl om hvordan det gøres korrekt. Du kontakter os via direkte videoforbindelse og vi guider og vejleder dig.

mobiltelefon

 

Fordele ved videoforbindelse

  • Du spare penge da det er nemt for os at rådgive og hjælpe dig.
  • Du sparer tidda vi undgår kørsel og koordinering af møder.
  • Du får lynhurtig svardirekte videokontakt, gør det nemt og hurtigt at kunne give dig et tilbud eller at kunne rådgive dig.
  • Du er altid orienteret du kan løbende følge med i de projekter som vi er engageret til at udføre. fx. arbejde i din feriebolig.

Kontakt os